Επέστρεψε στην Βέρντερ ο Κρούζε
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μεγάλη μεταγραφή για την Βέρντερ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαξ Κρούζε από την Βόλφσμπουργκ για 7 εκατ. ευρώ.
Στην Βρέμη επιστρέφει ο Μαξ Κρούζε. Οι εξωγηπεδικές περιπέτειες των τελευταίων μηνών τον έφεραν εκτός Εθνικής και τελικά εκτός Βόλφσμπουργκ.
Ο 28χρονος επιθετικός επέστρεψε στην Βέρντερ, με την οποία είχε αγωνιστεί από το 2006 μέχρι το 2009, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Οι πράσινοι αποφάσισαν να κάνουν την υπέρβαση, βγάζοντας περίπου 7 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους, για να τον κάνουν δικό τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
