Πετράκης: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Gazzetta team
Πετράκης: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

bet365

Παιχνίδι ορόσημο χαρακτήρισε τον επαναληπτικό με την AZ ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης που ξεκαθάρισε ότι άπαντες πιστεύουν στην υπέρβαση!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι είναι ορόσημο για την ομάδα. Είναι τιμή για μας που καλούμαστε να συμμετέχουμε στο πολύ σπουδαίο αυτό παιχνίδι και αυτό καθορίζει και τη στάση μας απέναντι στο ματς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία έχει καλή οργάνωση στο παιχνίδι της.
Έχουμε να διαχειριστούμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα και ύπουλο. Χρειαζόμαστε γκολ, αλλά παράλληλα δεν πρέπει να το δεχτούμε κιόλας κι αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας διαχείρισης του παιχνιδιού. Η καλή ομάδα σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, μας προξενεί προβλήματα και πρέπει να δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Η άλλη πλευρά έχει να κάνει με το πόσο πιστεύουμε, θέλουμε να περάσουμε. Όλο μας το μέλημα και η ενέργεια είναι πως θα έχουμε την καλύτερη προσέγγιση στο παιχνίδι, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε ουδέτερο γήπεδο ο ΠΑΣ:

«Δεν υπάρχει αυτό το θέμα για εμένα. Θεωρώ ότι παίζουμε στο σπίτι μας».

Για το πώς προσεγγίζει το ματς:

«Κάθε ματς προσεγγίζεται τακτικά με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τα δεδομένα. Είναι σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να βάλουμε και πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Ακούγεται εύκολο, αλλά είναι πολύ δύσκολο με μια τόσο επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να είμαστε σωστά τακτοποιημένοι και ισορροπημένοι».

Για το αν θα ψάξει νωρίς το γκολ ο ΠΑΣ ή θα το αφήσει στη ροή του αγώνα:

«Αυτά είναι σχέδια που δεν νομίζω ότι πρέπει να τα μοιραστούμε δημόσια. Θα το δούμε στην πράξη».

Για το αν έχει αποφασίσει αλλαγές στην ενδεκάδα:

«Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Θα περιμένω ως αύριο και θα δω».

Για το τι λέει η διαίσθησή του:

«Η διαίσθησή μου είναι αυτή που είναι πάντα. Πάντα σκεφτόμαστε θετικά, πιστεύουμε στην ομάδα. Με αυτό το πνεύμα θα μπούμε στο παιχνίδι και με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, λόγω της σπουδαιότητας του ματς».

Για το πώς περιμένει την Άλκμααρ:

«Πιστεύω θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν το 1-0 που έχουν, αφού το διασφαλίσουν θα προσπαθήσουν να γίνουν επικίνδυνοι και επιθετικά».

Για το αν τον φόβισε κάτι από την Άλκμααρ:

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να λέμε αν μας φοβίζει κάτι. Πρέπει να αφήσουμε την πράξη να δείξει τι πιστεύουμε. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, αλλά 11 είναι εκείνοι και 11 κι εμείς. Σε ένα παιχνίδι δεν φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας κάποιων ομάδων, αλλά φαίνεται σε βάθος χρόνου. Ένα παιχνίδι είναι πάντα ένα παιχνίδι μοναδικό κι εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε βάσει ικανοτήτων».

Για το αν η Άλκμααρ είναι πιο ισχυρή από την Οντ:

«Είναι καλύτεροι ποιοτικά οι Ολλανδοί και πιο επιθετικοί. Η Οντ είχε καλύτερη δομή σαν ομάδα».

Για την ψυχολογία των παικτών:

«Κάθε φορά έχουμε να κάνουμε με διαφορετικό αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι να τον διαχειριστούμε».

Για το αν οι στημένες φάσεις θα είναι κομβικό σημείο:

«Σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο σε αυτό με την Άλκμααρ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα