Προπόνηση στην Τούμπα με το θερμόμετρο στα ύψη! (pics & vid)

Προπόνηση στην Τούμπα με το θερμόμετρο στα ύψη! (pics & vid)

Προπόνηση στην Τούμπα με το θερμόμετρο στα ύψη! (pics & vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του και δείχνει πανέτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης (03/08) με τον Άγιαξ στο καμίνι της Τούμπας. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση.

Η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου», τελικά, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να δίνουν το «παρών» και αυτομάτως να τίθενται στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τη ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης εμφανίστηκε στο γήπεδο και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος χαιρέτησε τον Λούμπος Μίχελ και τον Ίβιτς, που βγήκε για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετήσει τον μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου». Μαζί του ήταν και ο υιός του, Γιώργος.

Ο Σέρβος προπονητής λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση συνομίλησε για λίγο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, ενώ έδωσε και τις τελευταίες οδηγίες προς τους παίκτες του.

Μετά από την ολιγόλεπτη ομιλία του 39χρονου τεχνικού ξεκίνησε η προπόνηση, που πάντα πριν από κάθε αγώνα περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις γύρω από τις στημένες μπάλες.

Άλλωστε, ότι τακτική ήταν να δουλέψει, το έκανε ο Ίβιτς τις προηγούμενες ημέρες, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ματς κοίταξε να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές, την ώρα που στην Τούμπα το θερμόμετρο «σκαρφάλωνε» στους 34 βαθμούς Κελσίου!

Αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ δεν προβλέπονται, σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει από το τέλος του πρώτου αγώνα και μετά, με τον Σέρβο προπονητή να επιμένει στους ίδιους έντεκα ποδοσφαιριστές, που απέσπασαν το 1-1 πριν από μια εβδομάδα στο Άμστερνταμ.

Να ξαναθυμίσουμε ποιοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν στην «Αμστερνταμ Αρίνα»: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σάχοβ, Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης.

Ο Κάνιας, όπως είπε και ο Ίβιτς, θα είναι σίγουρα στην αποστολή η οποία θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της προπόνησης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα