Μπασάρ: «Στόχος είναι να περάσουμε» (vid)

Μπασάρ: «Στόχος είναι να περάσουμε» (vid)

Gazzetta team
Μπασάρ: «Στόχος είναι να περάσουμε» (vid)

bet365

Σύνθημα πρόκρισης για ακόμα μία φορά από τον Μπαράκ Μπασάρ της Χάποελ Μπερ Σεβά στην συνέντευξη Τύπου για το 2ο ματς με Ολυμπιακό.
Ο τεχνικός της Χαποέλ επισήμανε για:
Το νέο του συμβόλαιο: Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Εγώ είμαι πολύ καλά. Μου αρέσει που είμαι στον σύλλογο. Από την στιγμή που είμαι καλά θα παραμείνω εδώ για πολλά χρόνια. Δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άλλο.
Το εάν είναι φαβορί η ομάδα του μετά το 0-0: Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Είχαμε ένα πολύ καλό σκορ και θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε.
Τον Ολυμπιακό και την έδρα της ομάδας του: Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές μονάδες, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ταλέντο και ποιότητα αλλά εμείς με... όπλο τον κόσμο μας την έδρα μας θέλουμε το καλύτερο δυνατό και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.
Τις αποχωρήσεις παικτών και τα αποδυτήρια: Όσοι παίκτες συνεχίζουν μαζί μας είναι παίκτες μας. Δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε υπάρχει πρόβλημα. Κάποιοι που έχουν αποχωρήσει συνεχίζουν αλλού.
Το κενό μετά την αποχώρηση του Σοάρες: Υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του Σοάρες. Θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά. Ο Τζέτζεκ θα πάρει την θέση του. Είχε παίξει και στο Λιγκ Καπ.
Το πως θα παίξει και εάν θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα με το Καραϊσκάκη: Αύριο θα γνωρίζετε πως θα παίξουμε (σ.σ. γέλια).
Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με ζέστη και υγρασία: Και στην Αθήνα υπήρχε αρκετή ζέστη και υγρασία. Δεν νομίζω πως αυτό το κομμάτι θα επηρεάσει τις δύο ομάδες που έχουν συγκεκριμένο πλάνο.
Το εάν φοβάται κάτι από τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες πρόκρισης: Δεν υπάρχει φόβος. Μόνο ετοιμότητα. Θέλουμε και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα.
Το κατά πόσον το ματς αυτό είναι το πιο σπουδαίο της καριέρας του και το παιχνίδι που είχε χάσει από την Λιόν: Εκείνος ο αγώνας με την Λιόν ήταν πολύ ιδιαίτερος. Πολύ σημαντικός αγώνας για τότε. Εμείς θα κοιτάξουμε τώρα τον δικό μας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν κάνουμε συγκρίσεις.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα