«Κληρώνει» για Μπουσάτο

«Κληρώνει» για Μπουσάτο

Νίκος Αθανασίου
«Κληρώνει» για Μπουσάτο

bet365

Ο 25χρονος πορτιέρο συνεχίζει τις προπονήσεις στο Κορωπί αλλά λόγω των κρίσιμων ματς με την ΑΪΚ θα κριθεί οριστικά στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Από την προηγούμενη Δευτέρα ο Γκουστάβο Μπουσάτο δοκιμάζεται στον Παναθηναϊκό, με τον Βραζιλιάνο πορτιέρο να προπονείται καθημερινά ατομικά υπό τις οδηγίες του Μάριο Γκαλίνοβιτς και να μην έχει λάβει μέρος σε πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των σημαντικών παιχνιδιών με την ΑΪΚ, γεγονός που... τρενάρει την τελική απόφαση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για τον 25χρονο άσο.

Ο Μπουσάτο δείχνει διάθεση να πείσει τους «πράσινους» ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ πίσω από τον Λουκ Στιλ αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Αντρέα Στραματσόνι και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά την τελική εισήγηση του Γκαλίνοβιτς για τα προσόντα του πρώην άσου της Γκρέμιο. Μετά την επιστροφή της ομάδας από την Στοκχόλμη, ο Μπουσάτο θα μπει κανονικά και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το αν θα έχει μέλλον στο Κορωπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα