Ίβιτς: «Οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι άνδρες»

Ίβιτς: «Οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι άνδρες»

Ίβιτς: «Οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι άνδρες»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς ποντάρει στη δύναμη του κόσμου, την εξυπνάδα και την αποφασιστικότητα των παικτών του, ενώ δεν έχει καθόλου στο μυαλό του, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ.

«Για μας το σκορ είναι 0-0, μπροστά μας έχουμε το δεύτερο ημίχρονο και δεν σκέφτομαι καθόλου, ότι με 0-0 θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι ένα άλλο τελείως διαφορετικό παιχνίδι», είπε ο 39χρονος τεχνικός και ξεκαθάρισε τη φιλοσοφία και την προσέγγιση με την οποία ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης κόντρα στον Άγιαξ.

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δεύτερο ημίχρονο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι άντρες. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι νικητές γιατί περιμένω έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. στο αυριανό παιχνίδι. Η ομάδα θέλει χρόνο κι όσο προχωράμε θα γίνεται καλύτερη. Στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα υπήρχαν τέσσερις καινούριοι ποδοσφαιριστές. Αύριο μπορεί να είναι παραπάνω», είπε ο Σέρβος προπονητής του «Δικεφάλου», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Κάνιας, όπως λέγεται, θα είναι το νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

«Ο Κάνιας έμεινε λίγο πίσω, βελτιώθηκε την τελευταία εβδομάδα, θα είναι στην 18άδα και μπορούμε να τον υπολογίζουμε για το αυριανό παιχνίδι», σχολίασε ο Ίβιτς.

Η δύναμη της Τούμπας

Αναφερόμενος στη δίψα του κόσμου και το πρωτοφανές sold out των εισιτηρίων μέσα σε 6 ώρες ο Ίβιτς τόνισε: «Η Τούμπα και ο κόσμος δίνουν δύναμη στην ομάδα, στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ. Γνωρίζουμε όλοι μας τι σημαίνει γεμάτη Τούμπα για μας. Είμαι σίγουρος, ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».

Πάντως, δεν δείχνει να συμφωνεί με την άποψη, ότι το ματς και η πιθανή πρόκριση επί του Άγιαξ είναι η μισή χρονιά. «Η προσπάθεια ξεκίνησε στην προηγούμενη σεζόν και συνεχίζουμε. Ότι και να γίνει αύριο, έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν κρίνει τα πάντα ένα ματς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα