Κλείνει ο Γκοντό στον Αστέρα Τρίπολης

Κλείνει ο Γκοντό στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Σεντρίκ Γκοντό έπεισε για την παραμονή του στον Αστέρα Τρίπολης και με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Αρκάδες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Μετά το φιλικό με την Καμπούρ, όπου ο Γκοντό αγωνίστηκε για περίπου 5' ο Μάκης Χάβος δήλωσε ότι αξίζει μια ευκαιρία στο ρόστερ της ομάδας.

Αργότερα εκείνος σε δίτερμα που είχε η ομάδα σκόραρε δύο φορές και με τη γενικότερη εικόνα του μας... ανάγκασε να σας πούμε ότι προσπαθεί να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Κάτι που εν τέλει κατάφερε.

Είναι ένας παίκτης σχετικά γρήγορος με καλή αντίληψη όντας μέσα στο κουτί ενώ τα τελειώματά του δεν είναι άσχημα. Φυσικά χρειάζεται δουλειά ακόμη αλλά είναι μόλις 19 ετών, τα στοιχεία του έχουν ικανοποιήσει και πιστεύεται ότι βοηθήσει στο άμεσο μέλλον.

Έτσι, με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία (3/8) θα υπογράψει και το συμβόλαιο που θα του προτείνουν οι Αρκάδες. Θυμίζουμε ότι στο ρόστερ υπάρχει ήδη ο Ιωαννίδης και αναζητείται ακόμη ένα όνομα που θα κάνει τη διαφορά στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα