Τα πρώτα εισιτήρια για τα πλέι οφ

Gazzetta team
Τα πρώτα εισιτήρια για τα πλέι οφ

bet365

Τα πρώτα εισιτήρια για τα πλέι οφ του Champions League κληρώνουν σήμερα, με τον ΑΠΟΕΛ να ψάχνει το γκολ πρόκρισης επί της Ρόζενμποργκ, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έχει σημαντικό προβάδισμα και την Καραμπάχ να τα παίζει όλα για όλα με την Βικτόρια Πλζεν.

Μετά την ήττα με 2-1 στη Νορβηγία, ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει την πρόκριση στην Λευκωσία με αντίπαλο την Ρόζενμποργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και ο άσος πληρώνει 2,30, ενώ το διπλό 3,05. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν πάντα ανοιχτά και σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι τώρα για τα προκριματικά είχαμε over, επιλογή που θα βρείτε στο 1,95. Τέλος, στα 5 από τα τελευταία 7 εντός έδρας ματς του ΑΠΟΕΛ για τη διοργάνωση είχαμε ισοπαλία στο ημίχρονο, που τιμάται στο 2,10.

Στην Τυφλίδα έχουμε τη σύγκρουση των δύο Ντιναμό. Εκείνη του Ζάγκρεμπ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα μετά τη νίκη της με 2-0 στην Κροατία και ταξιδεύει με σκοπό να τελειώσει και τυπικά την πρόκριση. Στα 8 από τα 9 τελευταία εντός έδρας ματς των Γεωργιανών στη διοργάνωση είχαμε N/G, που θα το βρείτε στο 1,95.

Από εκεί και πέρα, στα 6 από τα 7 τελευταία ματς των γηπεδούχων στα προκριματικά του Champions League είχαμε under, επιλογή που πληρώνει 1,75, όμως εκτός έδρας η Ντιναμό συνήθως σκοράρει και γι’ αυτό προέρχεται από 9 συνεχόμενα over, που τιμάται στο 1,95, στα προκριματικά. Στα 8 από αυτά τα παιχνίδια, μάλιστα, είχε περισσότερα από 1 γκολ, με την επιλογή για over 1,5 των φιλοξενούμενων να πληρώνει 2,20.

Στην Αρμενία η Καραμπάχ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν μετά το 0-0 της Τσεχίας. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για τη διοργάνωση, με το under να είναι στο 1,50. Στα τελευταία της ματς, μάλιστα, για τα προκριματικά η Βικτόρια δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Στο 1,70 θα βρείτε το N/G και στο 2,85 το under 0,5 για τους φιλοξενούμενους. Τέλος, στα 6 από τα 7 τελευταία ματς της Καραμπάγκ στη διοργάνωση είχαμε ισοπαλία στο ημίχρονο, που τιμάται στο 1,909.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα