Ο... ρυθμιστής Τσουκαλάς

Ο... ρυθμιστής Τσουκαλάς

bet365

Ο ρόλος του Σταύρου Τσουκαλά κι η σκέψη του Μάκη Χάβου για την διαφοροποίηση του 4-3-3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Όλες αυτές τις μέρες ο Μάκης Χάβος στο Όστερμπεκ κάνει τις δοκιμές του αλλά φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει σε 2 συστήματα.

Το ένα είναι το 4-2-3-1 και το άλλο το 4-3-3 με ένα εξάρι και δύο εσωτερικούς χαφ. Εκεί φαίνεται ότι ο Τσουκαλάς θα αποτελεί το 6άρι αλλά την ίδια θέση μπορούν να την παίξουν με άνεση τόσο ο Χαμντανί όσο κι ο Δημούτσος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων να βρεθεί μπροστά από τον αμυντικό χαφ.

Φυσικά υπάρχουν κι οι Κουρμπέλης-Ιγκλέσιας αλλά ένας από τους δύο θα ξεκινά δίπλα από τον Τριανταφυλλόπουλο. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 20/8 στο «Καραϊσκάκης» ο Αργεντινός δεν θα είναι έτοιμος μιας και έχει χάσει αρκετό μέρος της προετοιμασίας λόγω θλάσης στη γάμπα.

Και στην τελευταία δοκιμή, πριν το ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί είδαμε τον Ντοναρούμα στο τέρμα (για πρώτη φορά με τους βασικούς Ιταλός), Μπέρτος - Γιαννούλης ήταν τα δύο μπακ κι οι Κουρμπέλης - Τριανταφυλλόπουλος τα δύο στόπερ. Χαμνταντί και Δημούτσος ήταν να δύο χαφ με τον Τσιλιανίδη πίσω από τον Ιωαννίδη και τους Μάσα - Καλτσά αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στη δεύτερή του σκέψη δοκιμή έβαλε τον Τσουκαλά αντί του Ιωαννίδη. Ετσι τοποθέτησε σε ρόλο 6αριού τον πρώην άσο του ΠΑΣ και οι Δημούτσος-Χαμντανί ήταν μπροστά του, με τους Τσιλιανίδη-Καλτσά στα άκρα και τον Μάσα στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα