Στέφενς: «Πουθενά σαν την Τούμπα»!

Gazzetta team
Στέφενς: «Πουθενά σαν την Τούμπα»!

bet365

Μοναδική θεωρεί την εμπειρία του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ο άλλοτε κόουτς της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, μιλώντας στην Ολλανδία για την εκπληκτική ατμόσφαιρα των οπαδών του «δικεφάλου του βορρά», ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα τους και δεν διστάζουν να βάλουν το κεφάλι τους στη φωτιά μέσα από πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. Δεν θα ξεχάσω ένα παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή, πως είχαν αντιδράσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν έχω βιώσει πουθενά αυτό που βίωσα εκεί. Αν μπορώ να θυμηθώ μια ατμόσφαιρα που να είναι πιο κοντά στην Τούμπα είναι αυτή στο Σεντ Ετιέν, όταν αγωνίστηκα εκεί την δεκαετία του 70' με το Αμβούργο.

Μου άρεσε η εμπειρία μου στην Ελλάδα, ήταν μαγευτική. Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, ήθελα την περιπέτεια, να ζήσεις το ποδόσφαιρο μέσα από πολύ διαφορετικά μονοπάτια» τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός και συνέχισε, αναφερόμενος στα όσα περιμένει από τη ρεβάνς του «δικεφάλου» με τον Άγιαξ:

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

«Η θέση του Άγιαξ είναι δύσκολη μετά το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι Ολλανδοί έδειξαν πως έχουν ποιότητα και ξεκίνησαν πιο νωρίς την προετοιμασίας τους. Αυτό θα παίξει ένα ρόλο γύρω στο 10%". Το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ είναι οργανωθεί πίσω, παίζοντας με αντεπιθέσεις. Την ίδια ώρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ουρλιάζουν και θα δίνουν ώθηση στην ομάδα τους. Ο Άγιαξ πρέπει να εκμεταλλευτεί τους χώρους και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, έχει περισσότερη ποιότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα