Τάσεις φυγής από Ντουρμάζ

Τάσεις φυγής από Ντουρμάζ

Gazzetta team
Τάσεις φυγής από Ντουρμάζ

bet365

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό δείχνει να είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ με τον Σουηδό εξτρέμ να δίνει αυτή την εντύπωση τις τελευταίες μέρες.

Η αλήθεια είναι πως η σχέση του Ολυμπιακού με τον Τζίμι Ντουρμάζ έχει περάσει από πολλά στάδια. Ο Σουηδός εξτρέμ πέρσι δεν ήταν στους παίκτες που δηλώθηκαν για το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό τον πείσμωσε και αγωνιστικά ήταν από τους καλύτερους της χρονιάς για τους Πειραιώτες. Φέτος όμως τα πράγματα μόνο καλά δεν δείχνουν για τον παίκτη, καθώς μετά το... επεισόδιο με τον Βίκτορ την στιγμή της αλλαγής του στον αγώνα με την Χάποελ, ήρθε και ο τραυματισμός του πριν την σημαντικότατη ρεβάνς στο Ισράηλ για να κάνει το κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο» ο παίκτης δείχνει στο Ρέντη πως είναι έτοιμος να φύγει από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η αλήθεια είναι πως και άλλες φορές έχει δείξει κάτι ανάλογο αλλά παρέμεινε στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα