Κοιτάζει Φλαρ ο Ολυμπιακός

Κοιτάζει Φλαρ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κοιτάζει Φλαρ ο Ολυμπιακός

bet365

Την περίπτωση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού Ρον Φλαρ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός με τους Πειραιώτες να θέλουν την απόκτηση στόπερ για να δέσουν την άμυνά τους.

Ναι μεν η αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά να θεωρείται και να είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς οι Πειραιώτες δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μέσω πλέι οφ την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν κοιτάζουν και την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Ενίσχυση που δεν έχει να κάνει με μια θέση, καθώς τα βλέμματα πέφτουν σε παίκτες για το κέντρο, την άμυνα και την επίθεση. Όσον αφορά την άμυνα, ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι σύμφωνα με τον «Γαύρο» ο Ρον Φλαρ της Άλκμααρ, με τον 31χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να είναι στα 31 του ο παίκτης που μπορεί να γίνει ο ηγέτης της άμυνας.

Και μπορεί και γιατί είναι έμπειρος, αλλά και γιατί έχει έχει παραστάσεις όντας για τρία χρόνια παίκτης της Άστον Βίλα, στην οποία διατέλεσε και αρχηγός. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» εννοείται πως πάνω από όλα κοιτάζουν την πρόκριση στον Ισραήλ, ωστόσο παράλληλα κοιτάζουν και τις μεταγραφές με τον Φλαρ, να δείχνει μια πολύ καλή λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα