Παίρνει και Ίλιτς ο Άρης!

Παίρνει και Ίλιτς ο Άρης!

Gazzetta team
Παίρνει και Ίλιτς ο Άρης!

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννενα, Μπράνα Ίλιτς, βρίσκεται ο Άρης! Για οριστική συμφωνία λένε στην ΠΑΕ!

Μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Ανάκογλου, ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από έναν ακόμα σημαντικό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν φορ με επίπεδο πολύ πάνω από τη Football League, ο οποίος δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά! Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 31χρονο Σέρβο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal!

Ο Ίλιτς αγωνίζεται στον ΠΑΣ από το 2012 και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο της ομάδας. Έγραψε με τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου 27 γκολ σε 127 συμμετοχές, ωστόσο δεν κατάφερε να τα βρει με τη διοίκηση των Γιαννιωτών, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Και ο Άρης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα