«Αθώος ο Μπενζεμά»

«Αθώος ο Μπενζεμά»

«Αθώος ο Μπενζεμά»

Ο Μουσταφά Ζουαουί, ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση Βαλμπουενά, δήλωσε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά είναι αθώος.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορήθηκε ότι μαζί με κάποιους φίλους και γνωστούς του εκβίαζαν τον Ματιέ Βαλμπουενά έχοντας στην κατοχή τους sex-tape και τον χειμώνα, αφού κατέθεσε, αφέθηκε ελεύθερος, όμως η στάμπα του εκβιαστή είχε μείνει. Τώρα, ο Ζουαουί, έκανε δηλώσεις στην L' Equipe, με τις οποίες απαλλάσσει τον επιθετικό των Merengues.

«Αμέσως έδειξε ιδιαίτερα ανήσυχος για την επίδραση που μπορεί να έχει στον συμπαίκτη του και μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι 'ο Ματιέ μπορεί να φτάσει στην αυτοκτονία'». Οπως είπε, ο Μπενζεμά απλά έκανε ένα λάθος. «Αντί να εξηγήσει ότι ήξερε ποιος έχει το βίντεο, του είπε 'έχω ένα φίλο που μπορεί να βοηθήσει' και αυτό θεωρήθηκε από την αστυνομία πειστήριο για το ότι συμμετείχε στον εκβιασμό. Αντίθετα, ο Καρίμ ήθελε να βοηθήσει τον συμπαίκτη του και είναι πολύ θυμωμένος μαζί μου, αλλά ξέρει ότι δεν τον έβαλα επίτηδες σε αυτά τα σκατά».

Best of internet