Δοκιμή με 5-4-1 και 5-3-2 ο Μπασάρ

Δοκιμή με 5-4-1 και 5-3-2 ο Μπασάρ

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με 5-4-1 και 5-3-2 ο Μπασάρ

bet365

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά προετοιμάζεται όπως και ο Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό με τον Μπασάρ να δοκιμάζει σχήμα 5-4-1 και 5-2-3.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Μπασάρ προσανατολίζεται σε μία διάταξη 5-4-1 στην ρεβάνς. Δηλαδή περίπου όπως έπαιξε και στο Φάληρο. Έχοντας στην κορυφή της επίθεσης ή τον αρχηγό Μπαρντά ή τον Σαχάρ.
Ο τεχνικός της Χαποέλ Μπερ Σεβά δοκίμασε και το 5-2-3 αλλά και το 4-3-3. Οι Μελίκσον και Νουακέμε θα είναι οι παίκτες που θα παίζουν πιο ψηλά και θα πρεσάρουν στην επίθεση. Ο πρώτος είχε έναν τραυματισμό από το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, ωστόσο δεν δείχνει ικανός να του στερήσει την συμμετοχή του από τον 2ο αγώνα. Εκτός αυτού τον Ρουμάνο Χόμπαν τον δοκίμασε και για αμυντικό χαφ αλλά και για στόπερ. Ο προπονητής των Ισραηλινών άλλωστε αλλάζει το σύστημά του και στην διάρκεια του ματς ανάλογα με το πόσο καλά πάει ή όχι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα