Ερυθρόλευκη... μάχη σε δύο μέτωπα

Ερυθρόλευκη... μάχη σε δύο μέτωπα

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη... μάχη σε δύο μέτωπα

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές του προκειμένου να κλείσει τον αμυντικό Γκονζάλες αλλά και τον winger Τζούτζακ μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο στόχος είναι να κλείσουν θετικά και οι δύο υποθέσεις, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά. Για τον αμυντικό της Παλέρμο, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, οι Πειραιώτες έχουν κάνει μια πρώτη κρούση με ένα ποσό λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του.
Οι Σικελοί αξιώνουν περίπου 3,5 εκατ. ευρώ. Το κλίμα πάντως φαίνεται να είναι αρκετά θετικό ενώ οι Ιταλοί επιμένουν πως ο έμπειρος παίκτης μπορεί να πιάσει Λιμάνι. Για τον Μπάλας Τζούτζακ τα δεδομένα σας τα έχουμε γράψει από χθες. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει επαφές αλλά και πιθανότητες να τον κλείσει. Για αγορά πάντως η Μπούρσασπορ εξακολουθεί να ζητάει 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα