Αστέρας τριών ηπείρων!

Αστέρας τριών ηπείρων!

bet365

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα διαφορετικές εθνικότητες παικτών κάνουν τον Αστέρα να αποτελεί ένα ψηφιδωτό πολιτισμών. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ο Αστέρας είναι πάνω από πρόσωπα και εθνικότητες. Γεγονός που φαίνεται από το γεγονός ότι οι Αρκάδες έχουν ένα ρόστερ που αποτελείται από δέκα διαφορετικές εθνικότητες.

Ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική είναι στην αποστολή πoυ προετοιμάζεται στο Μπίλντερμπεργκ από τις 18/7 και δίνει τα... πάντα έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει φέτος σε... ευρωπαϊκή τροχιά.

Ναι μεν, οι κινήσεις που έγιναν φέτος έχουν μέχρι τώρα... ελληνικό χρώμα αλλά το χρώμα και από άλλες εθνικότητες είναι έντονο.

Συνολικά, παίκτες από δέκα διαφορετικές εθνικότητες και τρεις διαφορετικές ηπείρους του πλανήτη συνθέτουν ένα ψηφιδωτό πολιτισμών, το οποίο κάνει τον Αστέρα να λάμπει με πολλά χρώματα. Το κίτρινο και το μπλε πάντα θα κυριαρχούν εννοείται.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις εθνικότητες των παικτών:

Οι Έλληνες είναι 18 αριθμό και αυτοί είναι οι: Αθανασιάδης, Καπετάνος, Τσιφτσής, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος, Μπέρτος, Παπαγγελής, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Νάτσης, Τσιλινιάδης, Τσιώλης, Τσουκαλάς, Ιωαννίδης και Καλτσάς.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν: Ο Ιταλός (Ντοναρούμα), ένας Σλοβάκος (Κοσίτσκι), ένας Νιγηριανός (Άσεν), ένας Βραζιλιάνος (Ίγκορ), ένας Γάλλος (Σεφίλ), ένας Μαροκινός (Χαμντανί), τέσσερις Αργεντινοί (Μάσα, Ιγκλέσιας, Τσάβες και Φερνάντες), ένας Σέρβος (Στανισάβλιεβιτς), ενώ ο Σεντρίκ Γκοντό που δοκιμάζεται είναι από την Ακτή Ελεφαντστού. Στην Αθήνα είναι κι ο Ζουμά (Γάλλος) αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα