Γυμναστήριο ο Ιγκλέσιας, ειδικό πρόγραμμα ο Τσουκαλάς

Γυμναστήριο ο Ιγκλέσιας, ειδικό πρόγραμμα ο Τσουκαλάς

bet365

Ο Σταύρος Τσουκαλάς... τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος, τη στιγμή που ο Ματίας Ιγκλέσιας δούλεψε στο γυμναστήριο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Το πρωινό της Δευτέρας ήταν χαλαρό για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης μιας και το πρόγραμμα είχε... ρεπό. Όσοι δεν ήρθαν να.... θαυμάσουν το φιλικό των δημοσιογράφων με το τεχνικό επιτελείο, είχαν τον χρόνο να χαλαρώσουν πριν την απογευματινή προπόνηση.

Όλοι εκτός από δύο που είχαν... δουλειά. Ο λόγος για τους Ματίας Ιγκλέσιας και Σταύρο Τσουκαλά. Ο δεύτερος έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και μάλιστα έπαιξε και χθες στο χθεσινό διπλό αλλά έχει χάσει πολύτιμο έδαφος το οποίο καλείται να καλύψει. Γι αυτό ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα στην άμμο υπό την επιτήρηση του Παύλου Γκότση.

Την ίδια στιγμή ο Ματίας Ιγκλέσιας έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και το απόγευμα αναμένεται να ακολουθήσει αερόβιο πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα