«Μετά την Τιφλίδα ο Σίλντενφελντ πάει Παναθηναϊκό»

«Μετά την Τιφλίδα ο Σίλντενφελντ πάει Παναθηναϊκό»

Νίκος Ρόλλας
«Μετά την Τιφλίδα ο Σίλντενφελντ πάει Παναθηναϊκό»

bet365

Τελειωμένη θεωρούν στην Κροατία και όχι μόνο την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντεφελντ στον Παναθηναϊκό...

«Το τελευταίο παιχνίδι του Σίλντενφελντ με την Ντιναμό», «Όλα λύθηκαν: Ο Σίλντενφελντ πάει στον Παναθηναϊκό μετά την Τιφλίδα»... Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των ευρωπαϊκών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το πρωί, που αφορούν το μέλλον του Γκόρντον Σίλντενφελντ και όπως καταλαβαίνει κανείς, κοινός παρανομαστής τους είναι οτι ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή του στην Λεωφόρο.

Όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα του Άντε Μπούσκουλιτς στην κροατική έκδοση της ιστοσελίδας «goal.com», ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στον μεσότιτλο του κειμένου: «Μετά την Τιφλίδα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πάει στον Παναθηναϊκό», ενώ στο κυρίως θέμα ανέφερε: «Ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ θα χρησιμοποιήσει για τελευταία φορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, στην Τιφλίδα. Οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό τελείωσαν. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον ήθελε διακαώς και ο «Σίφο» θα επέστρεφε ευχαρίστως, την ώρα που ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ δεν παραπονιέται για την απώλεια», κάνοντας αναφορά στη συνέχεια για τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας του Ζάγκρεμπ.

Λίγο αργότερα, το Κροατικό «site sata.hr» φιλοξένησε και εκείνο ανάλογο δημοσίευμα, συμφωνώντας πως ο 31χρονος στόπερ μετά από διάλειμμα ενός έτους θα επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Προς το παρόν πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα