«Έπεσε» παντού το σύστημα!

«Έπεσε» παντού το σύστημα!

«Έπεσε» παντού το σύστημα!

bet365

Ο πανζουρλισμός, που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο του αγώνα με τον Άγιαξ, οδήγησε σε… πτώση του συστήματος!

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε, μέσω των εκδοτηρίων της Τούμπας, του ίντερνετ και των καταστημάτων «Γερμανός», λίγο μετά τις 9 το πρωί, με τον κόσμο και το Gazzetta.gr, να είναι εκεί πολλές ώρες νωρίτερα!

Οι ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια, μοιάζουν ακόμη κι αυτή την ώρα, ατελείωτες, κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει πριν από έναν εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ.

Για πρώτη φορά οι ουρές φτάνουν έως τη θύρα 8 από τη μία πλευρά του γηπέδου και σχεδόν μέχρι την οδό Κλεάνθους από την άλλη. Όσοι έχουν επισκεφτεί το γήπεδο της Τούμπας αντιλαμβάνονται το μέγεθος των ουρών από εκατοντάδες ανθρώπους.

Η τεράστια δίψα έφερε και τα πρώτα προβλήματα, καθώς κάποια στιγμή το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων «έπεσε», λόγω της υπερφόρτωσης και της ταυτόχρονης αγοράς, μέσω του ίντερνετ, εισιτηρίων.

Ανάλογα προβλήματα παρουσιάζονται και στα περισσότερα καταστήματα «Γερμανός», που λόγω εμπλοκής στο σύστημα, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους εκατοντάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που επέλεξαν να προμηθευτούν από εκεί εισιτήρια του αγώνα με τον Άγιαξ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα