Προχωράει με Γκονζάλες ο Ολυμπιακός

Προχωράει με Γκονζάλες ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Προχωράει με Γκονζάλες ο Ολυμπιακός

bet365

Με την περίπτωση του Τζιανκάρλο Γκονζάλες φαίνεται πως θα προχωρήσει για το κέντρο της άμυνάς του ο Ολυμπιακός, εφόσον έρθει η πρόκριση στο Ισραήλ.

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα για τον Ολυμπιακό, είναι η ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Σε αυτή τη θέση το όνομα που παίζει περισσότερο τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Τζινκάρλο Γκονζάλες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport Day», από την Ιταλία τόνιζαν πως πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό πριν το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέερ Σεβά. Ωστόσο, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και πάρει την πρόκριση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι έτοιμος να δώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους στην Παλέρμο, ώστε να κάνει δικό του τον 28χρονο στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα