Στο Δωματιάκι οι Αραβίδης-Γιόχανσον-Σιμόες

Στο Δωματιάκι οι Αραβίδης-Γιόχανσον-Σιμόες

Gazzetta team
Στο Δωματιάκι οι Αραβίδης-Γιόχανσον-Σιμόες

bet365

Οι Χρήστος Αραβίδης, Γιάκομπ Γιόχανσον και Αντρέ Σιμόες θα είναι τη Δευτέρα στο Δωματιάκι της Original 21, η οποία στέλνει μήνυμα για τη ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν.

Οπως αναφέρει σε μήνυμα της η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ, θα πρέπει την Πέμπτη οι Ενωσίτες να ανέβουν μαζικά στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο ματς με τους Γάλλους ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι οι Αραβίδης-Γιόχανσον-Σιμόες θα είναι την Δευτέρα στο Δωματιάκι.

Το μήνυμα της Original 21...

«Εβδομάδα δράσης και μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού ξεκινάει για εμάς... Από αύριο και κάθε μέρα στο Δωματιάκι αλλά και στα club μας σε όλη την Ελλάδα θα υπάρχουν εισιτήρια για το μεγάλο ματς της Πέμπτης αλλά και ετοιμασίες όσο αφορά το θέαμα της κερκίδας μας... Υπενθυμίζουμε πως με την αγορά εισιτηρίων είναι υποχρεωτική (για όσους πάρουν από εμάς εισιτήρια) η έκδοση κάρτας φίλων ΑΕΚ με κόστος 10ε (ετησίως) που τα έσοδα πάνε κατευθείαν στην Ερασιτεχνική.

Για τον λόγο αυτό υποδεχόμαστε Δευτέρα στις 21.30 στο Δωματιάκι τους Αραβίδη, Γιόχανσον και Σιμόες που θα μας βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημά μας... Παράλληλα με την πώρωση για πρόκριση που θα τους δώσουμε εμείς... Όλοι αύριο εκεί... Όλοι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα