Νίκησε και τον ΠΑΣ η Κέρκυρα

Gazzetta team
Νίκησε και τον ΠΑΣ η Κέρκυρα

bet365

Οι φιλικές νίκες της Κέρκυρας συνεχίζονται με τους Φαίακες να επικρατούν και μέσα στους Ζωσιμάδες του ΠΑΣ με 1-0. Με πολλές αλλαγές οι Ηπειρώτες στο τελευταίο τους τεστ πριν τη ρεβάνς με Άλκμααρ.

Φιλικών συνέχεια για τις ομάδες που προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στους Ζωσιμάδες ο Ευρωπαίος ΠΑΣ υποδέχθηκε την νεοφώτιστη Κέρκυρα, με τους νησιώτες να δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση επικρατώντας με 1-0. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου σε τέσσερα φιλικά και μάλιστα στα τρία τελευταία τα οποία και κέρδισε, κράτησε και το μηδέν στην άμυνα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ο Ντουαλά ο οποίος στο 37' μετά από κόρνερ του Επστάιν νίκησε τους αντιπάλους του και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Οι γηπεδούχοι έχοντας μπροστά τους τον αγώνα της Πέμπτης με την Άλκμααρ στο Περιστέρι, τον πιο ιστορικό αγώνα που έχουν δώσει ως τώρα, αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει στα έως τώρα επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Στους «κυανόλευκους» το μυαλό είναι μόνο στη ρεβάνς με τους Ολλανδούς, όπου θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου ματς και να πάρουν την πολύτιμη πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Μασούρας, Δώνης, Ζιώγας, Ψαρράς, Κούτρης, Κόντε, Μαμουλού

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Κρητικός, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα