Το πλάνο πρόκρισης του Βίκτορ!

Το πλάνο πρόκρισης του Βίκτορ!

Το πλάνο πρόκρισης του Βίκτορ!

Οι σαββατιάτικες δοκιμές του Βίκτορ Σάντσεθ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι καταλήγει στο σχήμα 4-3-2-1 με βασικούς Τσόρι, Καμπιάσο και Φορτούνη.

Από χθες σας έχουμε μεταφέρει και για τις εξελίξεις με Ντα Κόστα αλλά και τις δοκιμές του Βίκτορ με αλλαγή συστήματος. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται για την εφαρμογή ενός σχήματος με 4-3-2-1 για την καθοριστική ρεβάνς με Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Εδώ και μέρες οι σίγουροι για βασικοί ήταν οι Καπίνο, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγιεβιτς και Φορτούνης. Και φαίνεται πως όλοι αυτοί οι παίκτες θα διατηρηθούν βασικοί. Από εκεί και πέρα Καμπιάσο και Τσόρι ήταν στις βασικές δοκιμές, όπως και ο Ιντέγιε και ο Ντα Κόστα.

Έχουμε και... λέμε λοιπόν: Καπίνο κίπερ, Μποτία με Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας, Φιγκέιρας δεξί μπακ και Ντε Λα Μπέγια αριστερά, Μιλιβόγιεβιτς καθαρός κόφτης, Μπουχαλάκης και Καμπιάσο μπροστά του με τους Τσόρι και Φορτούνη σε καθαρά δημιουργικούς ρόλους και Ιντέγιε κορυφή. Η διάταξη αυτή μπορεί να... ερμηνευτεί και ως 4-1-4-1. Και ο Φορτούνης και ο Τσόρι όποτε χρειάζεται να πλαγιοκοπούν και να συγκλίνουν προς τα μέσα και να έχουν από τα άκρα επιθετικές και δημιουργικές βοήθειες από τους Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια. Για την επίθεση βέβαια εάν προλάβει ο Πουλίδο μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν...

Εν κατακλείδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα δεν ξεκινούν ο τραυματίας Σιόβας, ο Μανιάτης και οι πλάγιοι Ντουρμάζ και Σεμπά. Σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους ο Σεμπά πάντως έχει ελπίδες για βασικός ακόμα και με τα συγκεκριμένα δεδομένα.

Γιούχα, αγωνιστική εικόνα και συμπεριφορές τους θέτουν εκτός ενδεκάδας...

Υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που λόγω συγκεκριμένων παραμέτρων φαίνεται να τίθενται εκτός βασικών πλάνων. Για παράδειγμα ο Μανιάτης απογοήτευσε στο πρώτο ματς. Δεν βοήθησε παρά ελάχιστα και αποδοκιμάστηκε. Από τον Ντουρμάζ υπάρχουν παράπονα για την συμπεριφορά του και γενικά στο ματς αλλά και στην αλλαγή του αλλά και στη νοοτροπία που έχει, οπότε λογικά και γι' αυτόν ισχύει το ίδιο. Αυτήν την στιγμή ο Βίκτορ λειτουργεί με γνώμονα το ποιός προσπαθεί περισσότερο και δείχνει πιο θετικά πράγματα.

Best of internet