Στοπ στα διαρκείας, ραντεβού στις… ουρές

Στοπ στα διαρκείας, ραντεβού στις… ουρές

Στοπ στα διαρκείας, ραντεβού στις… ουρές

Ιδιαίτερα αυξημένη, παρά τον καύσωνα στη Θεσσαλονίκη, ήταν η κίνηση και την Κυριακή στα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τη Δευτέρα το πρωί ραντεβού στις… ουρές της Τούμπας.

Μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής είχαν «φύγει» 10.862 κάρτες διαρκείας, που όλοι τους έχουν δικαίωμα εισόδου και στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Άγιαξ.

Η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί, μέσω ίντερνετ, μέχρι τις 00.00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ θα ξαναρχίσει την Πέμπτη (04/08) για να ολοκληρωθεί στις 19 Αυγούστου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα σταματήσει από το πρωί της Δευτέρας (1/8), καθώς από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα διατίθενται ΜΟΝΟ τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ για τη θύρα 7 (η θύρα 8 θα μείνει «κλειστή» για τους 150 Ολλανδούς) θα τεθούν στην κυκλοφορία ελάχιστα εισιτήρια, καθώς τα υπόλοιπα είναι διαρκείας, ενώ φιλοξενείται και λειτουργεί στην ίδια θύρα και η οικογενειακή κερκίδα. 

Best of internet