Στοπ στα διαρκείας, ραντεβού στις… ουρές

Στοπ στα διαρκείας, ραντεβού στις… ουρές

Στοπ στα διαρκείας, ραντεβού στις… ουρές

bet365

Ιδιαίτερα αυξημένη, παρά τον καύσωνα στη Θεσσαλονίκη, ήταν η κίνηση και την Κυριακή στα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τη Δευτέρα το πρωί ραντεβού στις… ουρές της Τούμπας.

Μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής είχαν «φύγει» 10.862 κάρτες διαρκείας, που όλοι τους έχουν δικαίωμα εισόδου και στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Άγιαξ.

Η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί, μέσω ίντερνετ, μέχρι τις 00.00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ θα ξαναρχίσει την Πέμπτη (04/08) για να ολοκληρωθεί στις 19 Αυγούστου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα σταματήσει από το πρωί της Δευτέρας (1/8), καθώς από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα διατίθενται ΜΟΝΟ τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ για τη θύρα 7 (η θύρα 8 θα μείνει «κλειστή» για τους 150 Ολλανδούς) θα τεθούν στην κυκλοφορία ελάχιστα εισιτήρια, καθώς τα υπόλοιπα είναι διαρκείας, ενώ φιλοξενείται και λειτουργεί στην ίδια θύρα και η οικογενειακή κερκίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα