Ένταση και... Τσουκαλάς (vids)

Ένταση και... Τσουκαλάς (vids)

Ένταση και... Τσουκαλάς (vids)

Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (31/7) ο Σταύρος Τσουκαλάς προπονήθηκε κανονικά, με το πρόγραμμα να είναι πολύ έντονο για όλους. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, δούλεψαν το  πρωινό της Κυριακής (31/7) σε έντονους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις σταθερότητας με το βάρος του σώματος και ασκήσεις ευλυγισίας σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα. Εκεί ο Παύλος Γκότσης μιλούσε συνεχώς στους παίκτες για να κάνουν την άσκηση όπως ακριβώς ήθελε.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς μπήκε κανονικά με την ομάδα, ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς, ύστερα από τον τραυματισμό στον αστράγαλο που τον άφησε εκτός προγράμματος για δέκα μέρες και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο φιλικό με την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Κάτι που συνέβη και αργότερα όταν μία άσκηση είχε κοντρόλ και πάσα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κατοχής, ενώ η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 19:00 ώρα Έλλαδας.

Best of internet