Σκοράρει δίχως έλεος ο Λάμπαρντ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Σκοράρει δίχως έλεος ο Λάμπαρντ! (vids)

bet365

Ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής στο MLS κι ας μην παίζει καν στην επίθεση, είναι αυτή τη στιγμή ο Φρανκ Λάμπαρντ, μετά και το χατ-τρικ που πέτυχε στον θρίαμβο (5-1) της New York City επί των Colorado Rapids.

Ο θρύλος της Τσέλσι και άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Σίτι, κάνει ... πλάκα στο MLS τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Στο τελευταίο παιχνίδι της νεοσύστατης ομάδας της Νέας Υόρκης, ο Άγγλος χαφ πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ και πρώτο στην ιστορία του συλλόγου, για να φτάσει πλέον στα 8 γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια, διανύοντας εξαιρετική περίοδο φόρμας στα... 38 του χρόνια!

Μάλιστα, το σπριντ που κάνει από τη μια περιοχή στην άλλη, ως άλλος box-to-box μέσος με αντοχές... νεαρού ποδοσφαιριστή, για να φτάσει να κάνει και εξαιρετικό δεξί σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αποδεικνύει το επίπεδο της αυτοπεποίθησής του και της διάθεσης με την οποία παίζει ποδόσφαιρο στο MLS τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα, από τις 18 Ιουνίου, αυτά τα 8 τέρματα που έχει σημειώσει, είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει ποδοσφαιριστής στο φετινό πρωτάθλημα των ΗΠΑ μέχρι αυτή τη στιγμή, με το στατιστικό στοιχείο που προκύπτει για τον Φρανκ Λάμπαρντ να είναι αυτό που τον θέλει να βρίσκει δίχτυα κάθε 74,5 λεπτά αγώνα.

Και όλα αυτά, λίγο καιρό αφότου υπήρξαν κι εκείνοι που τον χαρακτήρισαν τη χειρότερη μεταγραφή του MLS κι έναν έμπειρο, αλλά αδύναμο πλέον ποδοσφαιριστή να βοηθήσει στην πρόοδο και τη λάμψη του ποδοσφαίρου της Αμερικής.

Όλους αυτούς, τους έκανε ν' αναθεωρήσουν ο «Frankie»...

Δείτε το βίντεο με το χατ-τρικ του κόντρα στους Colorado Rapids:

 

Τελευταία Νέα