Παναθηναϊκός: Θέλει να «δέσει» Μολέδο

Παναθηναϊκός: Θέλει να «δέσει» Μολέδο

Παναθηναϊκός: Θέλει να «δέσει» Μολέδο

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ροντρίγκο Μολέδο έχουν οδηγήσει τους «πράσινους» στην απόφαση να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιό του.

Από τον Ιανουάριο που ήρθε στην Ελλάδα, επιστρέφοντας και πάλι στην Ευρώπη, ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει δικαιώσει τον Αντρέα Στραματσόνι για την επιλογή που έκανε, καθώς έχει αποτελέσει τον ηγέτη του Παναθηναϊκού στην ανασταλτική λειτουργία. 

Το γκολ του Βραζιλιάνου, την Πέμπτη κόντρα στην ΑΙΚ, αποτέλεσε απλά το επιστέγασμα των εξαιρετικών του εμφανίσεων, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν... σειρήνες από ομάδες του εξωτερικού.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Οι «πράσινοι», προκειμένου να διασφαλιστούν και να έχουν ικανοποιημένο τον παίκτη, φαίνεται να έχουν αποφασίσει σύμφωνα με την Sportday να προχωρήσουν στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που λήγει το 2018 και προβλέπει ο 28χρονος στόπερ να παίρνει 360.000 ετησίως.

Βέβαια, οι εξελίξεις δεν αναμένεται να είναι και τόσο άμεσες, καθώς άπαντες στην ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League...

Best of internet