Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου 1-4

Νίκος Τσιώκος
Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου 1-4

bet365

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπάγερν, που έκανε ό,τι ήθελε την Ίντερ, την οποία διέσυρε με 1-4 στο Στάδιο «Bank of America». Χατ τρικ ο Γκριν.

Η άμυνα της Ίντερ ήταν για... γέλια και για κλάματα, με την Μπάγερν Μονάχου να κάνει ό,τι θέλει τους «νερατζούρι» και να προηγείται με 0-4 μόλις στο 35'! Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 7', όταν ο Αλάμπα έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Γκριν με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 13' οι παίκτες της Μπάγερν εκμεταλλεύτηκαν και πάλι την τραγική άμυνα του συλλόγου του Μιλάνου, με τον Ριμπερί να γράφει το 0-2 με κοντινό πλασέ, ενώ από νέο λάθος ο Γάλλος έδωσε στον Γκριν και αυτός πλάσαρε για το 0-3 στο ημίωρο.

Στο 35' αποδείχτηκε γι' ακόμα μια φορά σε πόσο κακή μέρα ήταν η άμυνα των Ιταλών, με τον Βιδάλ να δίνει δεξιά στον Ραφίνια, αυτός να κάνει το γύρισμα και τον Γκριν να πετυχαίνει χατ τρικ με κοντινό πλασέ για να κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, έγιναν κάποιες φάσεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90' σε 1-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, όταν ο Αλάμπα έκανε λάθος υπό την πίεση του Παλάσιο και ο Ικάρντι πλάσαρε τον Στάρκε.

 

Τελευταία Νέα