Κανένα άγχος για Χουλτ και Ιβάνοφ

Κανένα άγχος για Χουλτ και Ιβάνοφ

Κανένα άγχος για Χουλτ και Ιβάνοφ

Θεραπεία έκαναν σήμερα Σαββάτο οι Νίκλας Χουλτ και Ιβάν Ιβάνοφ, με τον Σουηδό αριστερό μπακ και τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό να είναι σίγουροι για τη ρεβάνς με την ΑΪΚ.  

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία για την διεκδίκηση της εισόδου στους ομίλους, έγινε στην Λεωφόρο στο ματς με την ΑΪΚ, αλλά σιγουρα δεν φτάνει. Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την ρεβάνς στη Σουηδία με τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει σήμερα τους Νίκλας Χουλτ και Ιβάν Ιβάνοφ να κάνουν θεραπεία, καθώς ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο λαγανοψοΐτη, ενώ ο Βούλγαρος στόπερ δέχθηκε ένα χτύπημα στην δεξιά ποδοκνημική στο προ διημέρου παιχνίδι. 

Το ευχάριστο είναι πως και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό και θα είναι στην διάθεση του Ιταλού για την σημαντική ρεβάνς. Επίσης και οι Μάρκους Μπεργκ με τον Βίκτορ Ιμάρμπο δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι και στην συνέχεια ανοίγματα. Και οι δύο έμειναν στο γυμναστήριο για αποφόρτιση, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο πέλμα.

 

Best of internet