Η επιστροφή του Στόιτσεφ

Η επιστροφή του Στόιτσεφ

Gazzetta team
Η επιστροφή του Στόιτσεφ

bet365

Στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τέθηκε ο Μίλος Στόιτσεφ ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ευχάριστα τα νέα στην σημερινή διπλή προπόνηση του Ατρομήτου, με τον Τραϊανό Δέλλα να βλέπει και στις δύο τον Μίλος Στόιτσεφ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα. Ο Σέρβος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα μετά το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί και τέθηκε κανονικά στην διέθεση του προπονητή του.

Εκτός από τις προπονήσεις έχει αρχίσει για τα καλά και η... κατασκοπία στον Ατρόμητο, με τους «κυανόλευκους» και συγκεκριμένα τους Βασιλη Μπορμπόκη και Γιάννη Αντωνόπουλο να παρακολουθούν την φιλική αναμέτρηση της Λάρισας με τον Λεβαδειακό. Το ίδιο είχαν κάνει και στο Λάρισα-Κέρκυρα, καθώς Φαίακες και Βοιωτοί είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι Περιστεριώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα