Κληρώνει για Τζούτζακ!

Κληρώνει για Τζούτζακ!

Κληρώνει για Τζούτζακ!

bet365

Ολυμπιακός και Αλ Αϊν κονταροχτυπιούνται για την απόκτηση του Μπάλας Τζούτζακ με τον πρόεδρο της Μπούρσασπορ να τονίζει πως το deal θα σφραγιστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο «ισχυρός άνδρας» του τουρκικού συλλόγου, Αλί Αΐ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η Μπούρσασπορ.

Ο Αΐ παραδέχθηκε πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Ολυμπιακός και Αλ Αϊν δίχως να μπει σε παραιτέρω λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος των προτάσεων.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Έσπευσε ωστόσο να διευκρινήσει πως τα ποσά είναι μικρότερα από εκείνα που έχουν κυκλοφορήσει στον τουρκικό Τύπο.

Επίσης τόνισε πως έχει ληφθεί η απόφαση να αποχωρήσει ο Τζούτζακ από τους «κροκόδειλους» και το μόνο που απομένει σε συνεννόηση με τον μάνατζερ του Μαγυάρου εξτρέμ είναι το ύψος της οικονομικά προσφοράς να ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα