Νόρλινγκ: «Νιώθω πως μπορούμε»

Νόρλινγκ: «Νιώθω πως μπορούμε»

Gazzetta team
Νόρλινγκ: «Νιώθω πως μπορούμε»

bet365

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα μπορέσει να προκριθεί σε βάρος του Παναθηναϊκού παρά την ήττα με 1-0 στην Λεωφόρο, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΪΚ Ρίκαρντ Νόρλινγκ.

Μπορεί την περασμένη Πέμπτη ο Παναθηναϊκός να επικράτησε της ΑΪΚ και 1-0 και κυτρίως να έδειξε πιο δυνατός από την αντίπαλό του, ωστόσο οι Σουηδοί δεν το βάζουν κάτω και μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Ρίκαρντ Νόρλινγκ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, δήλωσε αισιόδοξος για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά ανέφερε: «Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό εντός έδρας ματς. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε. Έτσι νιώθω. Έχουμε ένα αποτέλεσμα για να προχωρήσουμε και ανυπομονώ για το παιχνίδι της Πέμπτης. Κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια και ήμασταν αρκετά καλοί τακτικά και σε πολλούς τομείς. Όχι όμως 100% γιατί δεχτήκαμε ένα γκολ. Αλλά ειλικρινά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».
Για το ποιο θεωρεί ότι είναι το «κλειδί» για τη ρεβάνς: «Να έχουμε μια συμπαγή αλλά και επιθετική προσπάθεια. Και επίσης αρκετή υπομονή».

Για τον συνθετικό χλοοτάπητα: «Δεν το ξέρω, είναι πιθανό. Είναι δύσκολο να πεις, δεν μπορείς να το ξέρεις παρά μόνο μετά το ματς».

Για τις συνεχείς υποχρεώσεις των παικτών του και εάν αυτές έχουν τους έχουν επιβαρύνει: «Οι παίκτες παλεύουν με την κούραση με ένα καλό τρόπο. Πιστεύω ότι το σύνολο των παικτών έπεσαν για ύπνο στις 5.30 το πρωί αλλά τώρα προπονούνται για αυτό που πρέπει να κάνουμε το οποίο είναι να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας στο μάξιμουμ. Έχουμε βάλει υψηλές απαιτήσεις αλλά οι παίκτες μου είναι 100% επαγγελματίες».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα