Γέφτιτς: «Καλύτερα ας μην μιλήσω για τον ΠΑΟΚ…»

Γέφτιτς: «Καλύτερα ας μην μιλήσω για τον ΠΑΟΚ…»

Gazzetta team
Γέφτιτς: «Καλύτερα ας μην μιλήσω για τον ΠΑΟΚ…»

bet365

Πριν έναν μήνα Πολωνικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ντάρκο Γέφτιτς. Ο Ελβετός της Λεχ Πόζναν άφησε αιχμές για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του...

Ο 23χρονος επιτελικός μέσος συνεχίζει να αγωνίζεται στην Πολωνία, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήθελε να τον πουλήσει, με τον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Όπως αποδεικνύεται σήμερα η ελληνική ομάδα είχε φτάσει πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Ελβετό (σερβικής καταγωγής) ποδοσφαιριστή, αλλά κάτι στο τέλος «στράβωσε» και «χάλασε» η μεταγραφή.

«Με την Παρτιζάν δεν ήξερα καθόλου τι συνέβαινε. Η κύρια πρόταση – είμαι απόλυτος γιατί γνωρίζω γι 'αυτό - που είχα ήταν από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Δεν προχώρησε, για λόγους που δεν θέλω να πω περισσότερα, δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος και τόπος για αυτό. Λοιπόν, αυτό πέρασε. Έχω επικεντρωθεί σε αυτό που πρέπει να κάνω με τη Λεχ», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του ο Ντάρκο Γέφτιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα