Στις 2/8 η πρώτη της Σπάρτης

Gazzetta team
Στις 2/8 η πρώτη της Σπάρτης

bet365

Στις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της Σπάρτης ενόψει της νέας σεζόν, που θα τη βρει στη Football League. Ανοιχτή για το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης, εξετάσεις για τους παίκτες τις επόμενες ημέρες.

Έτοιμη για την πρώτη της χρονιά στη δεύτερη κατηγορία είναι η Σπάρτη. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος την Παρασκευή (29/7), η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/8) στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και θα είναι ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης και τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, την Κυριακή (31/7) και τη Δευτέρα (1/8) οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας για τη σεζόν 2016-2017 που θα βρει την ομάδα μας στη Football League.

Η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και θα είναι ανοικτή στο κοινό και στα ΜΜΕ.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου και Δευτέρα 1η Αυγούστου οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα