Το πρόβλημα στην μετακίνηση των οπαδών στο Ισραήλ

Το πρόβλημα στην μετακίνηση των οπαδών στο Ισραήλ

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόβλημα στην μετακίνηση των οπαδών στο Ισραήλ

bet365

Τα προβλήματα με τις πτήσεις και την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για τον Αύγουστο δημιουργούν... θέμα στην μετακίνηση των ερυθρόλευκων οπαδών στο Ισραήλ.
Ένα βασικό πρόβλημα είναι στο να βρεθούν αεροπλάνα ώστε να ναυλωθούν για πτήσεις τσάρτερ για τους οπαδούς των Πειραιωτών. Συν τοις άλλοις ο Αύγουστος είναι ο μήνας με πάρα πολλές πτήσεις και τεράστια ζήτηση. Ακόμα και σε Τουρκία και Κύπρο (σ.σ. απ' όπου με ανταπόκριση θα μπορούσε να γίνει η μετακίνηση) η ζήτηση είναι μεγάλη. Επιπλέον ένα ακόμα... εμπόδιο είναι ακόμα και εάν βρεθούν αεροπλάνα να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου η επιστροφή δεν καθίσταται εφικτό να γίνει μετά το ματς καθώς στο Ισραήλ δεν γίνονται πτήσεις πολύ αργά το βράδυ.
Το αρχικό πλάνο πάντως ήθελε ο Ολυμπιακός να έχει 800 οπαδούς στο πλευρό του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα