Η ζωή, δίχως τραυματίες, είναι ωραία…

Η ζωή, δίχως τραυματίες, είναι ωραία…

Η ζωή, δίχως τραυματίες, είναι ωραία…

bet365

Οι… μηδέν απουσίες ενόψει Άγιαξ και η διαχείριση του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο κομμάτι «κάτι δείχνουν». Μια σύγκριση με το πέρσι φανερώνει την εντυπωσιακή βελτίωση στο θέμα των τραυματισμών.

Το «λευκό απουσιολόγιο» του Βλάνταν Ίβιτς, από σοβαρές περιπτώσεις, είναι το πιο σημαντικό μήνυμα από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας. Γιατί ναι μεν, μπορεί να υπάρχουν οι αγώνες με τον Άγιαξ, αλλά όπως είπε και Σέρβος προπονητής «ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας».

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι μοναδικός ποδοσφαιριστής, που παραμένει εκτός ομάδας, όμως ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήρθε τραυματίας από την Στεάουα και λογικά θα λείψει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Φέτος, όσα προβλήματα εμφανίστηκαν από το ξεκίνημα των προπονήσεων αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και με εντελώς διαφορετική λογική και φιλοσοφία. Ο ΠΑΟΚ, «έπαθε και έμαθε», «προσέχει για να έχει» και κυρίως οργανώθηκε στο θέμα των τραυματισμών, που πέρσι ταλαιπώρησαν την ομάδα από την αρχή μέχρι ως το τέλος της χρονιάς με τις απανωτές θλάσεις να την… εξολοθρεύουν.

Στο αντίστοιχο περσινό διάστημα υπήρχε ο τραυματισμός (για τον οποίο πάντως κανένας δεν είχε ευθύνη, έγινε κατά τη διάρκεια αγώνα) του Αθανασιάδη και άλλες δύο τρεις σοβαρές περιπτώσεις.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου 2015, κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού αγώνα στην Ολλανδία, υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα επίσημα ματς του Ιουλίου και του Αυγούστου!

Επτά μέρες αργότερα στη λίστα τραυματιών προστέθηκε το όνομα του Παναγιώτη Γλύκου. Ο διεθνής τερματοφύλακας σε μία άσκηση, που έκανε στην προπόνηση, τραυματίστηκε στον ώμο και έτσι έχασε την αναμέτρηση κόντρα στη Λοκομοτίβα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρώτος μυϊκός τραυματισμός βγήκε στις 24 Ιουλίου 2015 με τη θλάση β’ βαθμού του Χάρη Χαρίση, που έμεινε για περισσότερες από έξι εβδομάδες εκτός γηπέδων.

Νωρίτερα, ο Κριστιάν Νομπόα ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και για 5-7 μέρες δεν ήταν διαθέσιμος να παίξει, αλλά ο μέσος από τον Ισημερινό έφυγε για τη Ροστόφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα