Παναθηναϊκός με πολλές υποσχέσεις!

Παναθηναϊκός με πολλές υποσχέσεις!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Παναθηναϊκός με πολλές υποσχέσεις!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος είδε τον Παναθηναϊκό με την ΑΙΚ και ρισκάρει, αν και σε τόσο πρώιμο στάδιο την πρόβλεψη, ότι η φετινή ομάδα θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών!

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΙΚ ήταν αγχωτική και φυσικά δεν εξασφαλίζει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League αλλά έστειλε ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της φετινής σεζόν. Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς και τα συμπεράσματα τουλάχιστον βιαστικά, αλλά ο χθεσινός Παναθηναϊκός ήταν δύο κλάσεις ποιοτικότερος από τις ομάδες των τελευταίων ετών και εμφανώς δυναμωμένος σε θέσεις που είχε πρόβλημα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, οι πράσινοι έχουν μετά από καιρό έναν κλασικό πλέι μέικερ. Ο Λεντέσμα ανεβάζει πολλές βαθμίδες την ποιότητα του Παναθηναϊκού, μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο τον Μπεργκ και να προσφέρει τις λύσεις στις δύσκολες στιγμές. Απλώς το μοναδικό ερώτημα είναι πόσο θα αντέχει στα 34 του να έχει δυνάμεις και για 90 λεπτά. Δίπλα του σε ποιότητα ο Ιμπάρμπο, ένα πολυεργαλείο που - θα με θυμηθείτε - θα γίνει γρήγορα ο αγαπημένος της πράσινης εξέδρας.

Ο Κολομβιανός γίγαντας τρέχει συνεχώς, δίνει απίστευτες μάχες και έχει εξαιρετική τεχνική παρά τη σωματοδομή του. Μπορεί να μην κατέχει το ιδανικό τελείωμα των φάσεων, όπως φάνηκε και κόντρα στην ΑΙΚ, αλλά προσθέτει μεγάλη ποιότητα στη μεσαία και την επιθετική γραμμή του τριφυλλιού!

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός διαθέτει πλέον δύο σύγχρονα ακραία μπακ που μπορούν να κάνουν σπουδαία δουλειά στις πτέρυγες. Ο Μέστο συνεχίζει να είναι θετικός, ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Χουλτ με την τεχνική και την ταχύτητα του. Ο Ιβάνοφ δεν μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα από το χθεσινό ματς αλλά ήταν αποτελεσματικός και μέσα στις φάσεις, ενώ μοναδικός που υστέρησε ήταν ο Γουακάσο, ο οποίος πήρε πρωτοβουλίες να κάνει σουτ από μακριά (κάτι που λείπει από τον Παναθηναϊκό), αλλά εμφανίστηκε ανέτοιμος και χωρίς σύνδεση με το υπόλοιπο σύνολο!

Αν στις μεταγραφές που έγιναν φέτος προσθέσουμε τους Μπεργκ, Λέτο, Βιγιαφάνες, Μολέτο, Ζέκα, αλλά και τον σωτήρα χθες Στιλ, τότε ο Παναθηναϊκός εμφανίζει μία πραγματικά ποιοτική ομάδα που υπόσχεται πολλά και σημαντικά για τη συνέχεια. Βέβαια όλα θα αποδειχθούν στη συνέχεια, αλλά το πρώτο δείγμα είναι αρκούντως αισιόδοξο για τους φίλους του τριφυλλιού, αρκεί και ο Στραματσόνι να επιβεβαιώσει την αξία του. Ο Ιταλός πλέον δεν έχει δικαιολογητικά, καθώς είχε την ευθύνη της προετοιμασίας, πήρε τους παίκτες που ήθελε και πλέον καλείται να παρουσιάσει μία καλύτερη ομάδα.

Οσο για το ματς με την ΑΙΚ, ο Στραματσόνι «ξόδεψε» ένα ημίχρονο με το 3-5-2 που δεν του βγήκε και αναγκάστηκε να το αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή αλλά έκανε συνεχώς λάθος προσπαθώντας να σκοράρει με σέντρες ή γεμίσματα απένατι στους υψηλόσωμους Σουηδούς. Θα μου πείτε ότι το γκολ μπήκε με κεφαλιά από σέντρα, αλλά έγινε πραγματικά επικίνδυνος, μόνο όταν έβαζε τη μπάλα κάτω...

Η σουηδική ομάδα είναι δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά δεν τρομάζει τους πράσινους. Είναι αρκετά πιο έτοιμη αλλά όχι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, αρκεί το τριφύλλι να παίξει έξυπνα μέσα στη Σουηδία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος