Οι ακτίνες της ΑΕΚ

Gazzetta team
Οι ακτίνες της ΑΕΚ

bet365

Σιμόες και Γιόχανσον απέδειξαν γιατί είναι μέσοι top class και ο Τσιγκρίνσκι γιατί πρόκειται να δώσει το κάτι παραπάνω φέτος στην «Ενωση».

Η ΑΕΚ πήρε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Γαλλία κόντρα στην Σεντ Ετιέν με τους παίκτες της να πιάνουν υψηλή απόδοση στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι. Εξαιρετικός ο Τσιγκρίνσκι απίστευτο ματς από τους Σιμόες και Γιόχανσον.

ΑΝΕΣΤΗΣ: Κράτησε το μηδέν κι αυτό λέει πολλά. Καλός στις εξόδους του με γρήγορες αντιδράσεις ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Θετικός ο γκολκίπερ της «Ενωσης».

ΓΚΑΛΟ: Με αρχή τον Βραζιλιάνο μπακ όλη η αμυντική τετράδα πήρε υψηλό βαθμό. Ο Γκάλο κράτησε θέση ήταν ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του κι έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι εκεί που τον είχε περισσότερο ανάγκη η ΑΕΚ.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Επίσης σπουδαίο ματς, Δείχνει να δένει με τον Τσιγκρίνσκι μιας και απειλήθηκαν ελάχιστα από τους επιθετικούς της Σεντ Ετιεν. Στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από καλός.

ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ: Εξαιρετικός. Εκοψε τα πάντα. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, σούπερ και στις κινήσεις του. Ηρεμούσε την τετράδα της άμυνας και έδινε ασφάλεια σε όλη την ομάδα. Μεταγραφή που βοήθησε αμέσως την «Ενωση».

ΝΤΙΝΤΑΚ: Ανασταλτικά κι αυτός έκανε ότι έπρεπε. Θα μπορούσε να είχε αντιδράσει λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όταν βγήκε μόνος του από τ' αριστερά αλλά αποφάσισε να σουτάρει και όχι να σεντράρει. Συνολικά όμως ένα καλό παιχνίδι.

ΣΙΜΟΕΣ: Απέδειξε γιατί ακούγεται το όνομά του για ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο αμυντικός χαφ της ΑΕΚ μαζί με τον Γιόχανσον είναι top class και το έδειξε στο πρώτο επίσημο ματς. Πολλά χιλιόμετρα, αρκετά κοψίματα και τέλεια τοποθέτηση στο γήπεδο. Απλά εξαιρετικός.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Οτι ισχύει για τον κοντό, ισχύει και για τον ψηλό! Ο Γιόχανσον έκανε ένα σπουδαίο ματς και οι δυο τους είναι τα βαρόμετρα (και) της φετινής ΑΕΚ. Ακούραστοι, αλάνθαστοι και ειδικά ο Σουηδός εάν ήταν πιο προσεκτικός στη στημένη φάση στο πρώτο μέρος θα μπροούσε να είχε σκοράρει.

ΒΑΡΓΚΑΣ: Σ' ένα παιχνίδι που απαιτούσε πολλά τρεξίματα ο Βάργκας απαντούσε με την ποιότητα που έχει. Οσες φορές χρειάστηκε κράτησε μπάλα κι έδωσε (πολύτιμες) ανάσες στην άμυνά του. Στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα χρειαστεί περισσότερο.

ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ: Ο ρολός του ήταν περισσότερο βοηθητικός στην αμυντική λειτουργία της ομάδας παρά στο πως θα δημιουργήσει και θ' απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ομως έδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει ως μέρος του συνόλου και μάλιστα πολύ καλά.

ΜΑΝΤΑΛΟΣ: Εκανε πολλά στο γήπεδο. Πολλά τρεξίματα σε όλο το πλάτος του γηπέδου προσπαθώντας να είναι στήριγμα στους συμπαίκτες του και να παίρνει πρώτες πάσες από τους Γιόχανσον και Σιμόες. Καλό παιχνίδι από τον αρχηγό της «Ενωσης».

ΠΕΚΧΑΡΤ: Αχαρος ο ρόλος του και γι' αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Τιμούρ Κετσπάγια βάζοντας κάποιον πιο κινητικό ο οποίος θα μπορούσε να παίξει και αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή όπως ο Μπακασέτας.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Στις πρώτες του επαφές με την μπάλα απείλησε με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα του αλλά πήρε λίγες πάσες στα πόδια του.

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε για να δώσει τρεξίματα στον αξόνα και ανάσες στους Σιμόες, Γιοχάνσον. Το έκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό μιας και η Σεντ Ετιέν δεν βρήκε χώρους με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν' απειλήσει την εστία του Ανέστη.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Δεν μπορεί να κριθεί στο διάστημα που αγώνιστηκε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα