Οι... ακτίνες του ΠΑΣ

Δημήτρης Τομαράς
Οι... ακτίνες του ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στην Άλκμααρ αλλά με την ήττα με 1-0 μένει... ζωντανός και το Gazzetta.gr ακτινογραφεί τους παίκτες του.
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Ο MVP του ΠΑΣ με πολύ καλές επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Δεν φέρει ουσιαστική ευθύνη στο γκολ του Λούκασεν. Πιο πολύ τον εκθέτει η άμυνά του και ο Γιάκος που χάνει τον σκόρερ.
ΜΙΧΑΗΛ: Ο αρχηγός του ΠΑΣ στα αμυντικά του καθήκοντα πάλεψε αρκετά. Στην στιγμή του 1-0 έχει και αυτός το μερίδιο της ευθύνης του βέβαια. Όπως συνολικά η αμυντική γραμμή που είδε τον Λούκασεν να βγαίνει στην πλάτη της.
ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Έδωσε πολλές και σκληρές... μάχες. Ενδεχομένως ο πιο δυναμικός και... τσαμπουκάς από τους τρεις στόπερ.
ΜΠΕΡΙΟΣ: Δεν έχει κάνει το μεγάλο λάθος στο παιχνίδι με την Άλκμααρ. Συνολικά η άμυνα του ΠΑΣ έχει δεχθεί μεγάλο πρέσινγκ.
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: Και αυτός διένυσε αρκετά χιλιόμετρα στην αναμέτρηση. Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι δεν προσπάθησε απέναντι σε μία Άλκμααρ που έκανε επιθέσεις διαρκώς και από τον άξονα και από πλάγια.
ΛΟΠΕΘ ΝΑΔΑΛΕΣ: Δίχως το μεγάλο... ατόπημα στα μετόπισθεν αλλά και χωρίς να δώσει την ώθηση μπροστά για τον ΠΑΣ. Είχε και αυτός πάντως αρκετές πλαγιοκοπήσεις.
ΛΙΛΑ: Σχετικά καλό ματς από τον Αλβανό διεθνή. Σε σχέση με τους άλλους παίκτες του άξονα κράτησε πιο πολύ την μπάλα, είχε κερδισμένες μονομαχίες και επιχείρησε να απειλήσει και επιθετικά.
ΑΚΟΣΤΑ: Δραστήριος, κινητικός και με αρκετές σωστές μεταβιβάσεις και μπαλιές για δημιουργία ευκαιριών. Δεν είχε κακό πρόσημο.
ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ: Δεν βρέθηκε σε τόσο καλή ημέρα. Ήταν ένας εκ των παικτών που έγιναν αλλαγή.
ΓΙΑΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική λειτουργία του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν η ανάλογη. Μοιραία ο Γιάκος δεν τροφοδοτήθηκε τόσο και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε.
ΦΕΡΦΕΛΗΣ: Ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια με τον Γιάκο. Δεν υπάρχει πάντως συνολικά παίκτης του ΠΑΣ που να μην έκανε σήμερα μεγάλη προσπάθεια.
ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ: Αντικατέστησε τον Φερφελή. Έδωσε... φρεσκάδα, κάλυψε χώρους και ήταν σε φάσεις που θέλησε να γίνει επικίνδυνος ο ΠΑΣ.
ΚΟΥΤΡΗΣ: Μπήκε για να βοηθήσει πιο πολύ στον άξονα και την κυκλοφορία της μπάλας. Έκανε λάθη στην προσπάθειά του να βγάλει μπροστά τον ΠΑΣ.
ΔΩΝΗΣ: Στην θέση του Γιάκου ο Δώνης. Δεν είχε χρόνο να δείξει πολλά και δεν μπορεί να κριθεί και επαρκώς.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα