Λεντέσμα: «Να μην επαναπαυτούμε»

Λεντέσμα: «Να μην επαναπαυτούμε»

Λεντέσμα: «Να μην επαναπαυτούμε»

bet365

Ο Κριστιάν Λεντέσμα τόνισε ότι το 1-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» θα πάει στη Σουηδία για θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε αυτό. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα, τις ευκαιρίες και όλα όσα κάναμε. Ξέραμε πως θα παίξει ο αντίπαλος, το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε», είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Για τη ρεβάνς τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως πρέπει να πάμε στην Σουηδία για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να μην επαναπαυτούμε με το σημερινό. Να μην πάμε για ισοπαλία αλλά για νίκη και αυτό έχει να κάνει με την νοοτροπία της ομάδας που είδαμε και σήμερα».

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό και πως νιώθει με τον ρόλο του ηγέτη που φαίνεται να έχει στην ομάδα είπε: «Η προσαρμογή είναι καλή και γρήγορη. Βεβαίως με βοηθάει το γεγονός που η ομάδα έχει πολλούς ξένους αν και Έλληνες να είχε πάλι θα με βοηθούσε. Το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο: «Είχαμε παίξει ένα φιλικό με την Λάτσιο και ήξερα την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ήξερα πόσο θα μας βοηθούσαν οι φίλοι μας και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και τους ευχαριστήσαμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα