Ευκαιρίες και οι δύο, η Ξάνθη την ουσία

Νίκος Τσιώκος
Ευκαιρίες και οι δύο, η Ξάνθη την ουσία

bet365

Ξάνθη και Πλατανιάς είχαν ευκαιρίες στο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους, όμως οι ακρίτες είχαν την ουσία και πήραν τη νίκη με 2-0. Σολτάνι, Ράνος τα γκολ των Θρακιωτών.

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ξάνθης και του Πλατανιά διεξήχθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας το απόγευμα της Πέμπτης (28/7). Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη γειτονική χώρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό εκεί. Αμφότερες είχαν ευκαιρίες για το γκολ, το ματς είχε ρυθμό, όμως οι ακρίτες ήταν αυτοί που είχαν την ουσία για να φτάσουν στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Σολτάνι στο 41', ύστερα από πάσα του Λάζαρου Ορφανίδη, που είχε και δοκάρι στο 35', με τον Ράνο να γράφει το τελικό 2-0 λίγο πριν το φινάλε. Έτσι, οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιώργος Παράσχος είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό επιπέδου Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης Λ., Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Ορφανίδης Π., Γιουνές.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Καμαρά, Νιέτο, Τριάδης, Λάζιτς, Ράνος.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (70′ Αποστολόπουλος), Μπανανά (70′ Κάργας), Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ηλιάδης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Ντιλαβέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα