Άρτσε και επίσημα στη Βέροια

Άρτσε και επίσημα στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Άρτσε και επίσημα στη Βέροια

bet365

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας και επίσημα είναι ο Πέρδο Άρτσε, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να ανακοινώνει την απόκτησή του για ένα χρόνο.

Αρχικά, δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του και ήταν εκτός πλάνων, όμως στη συνέχεια άλλαξαν τα δεδομένα για τον Πέδρο Άρτσε. Ο Μεξικανός χαφ είχε έρθει σε συμφωνία με τη Βέροια να συνεχίσει την καριέρα του εκεί και απέμενε το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί το... deal.

Αυτό έγινε και επίσημα την Πέμπτη (28/7), με τη «βασίλισσα του Βορρά» να τον ανακοινώνει για έναν ακόμη χρόνο. Βέβαια, σε πρώτη φάση η συμφωνία ήταν για δύο χρόνια, όμως αυτή μειώθηκε στον έναν, με την ομάδα της Ημαθίας να διατηρεί στο ρόστερ της ένα σημαντικό... γρανάζι, που βοήθησε αρκετά τις δύο περασμένες σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Pedro Arce Latapi για ένα χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα