Ταυλαρίδης: «Είμαι 100% με την Σεντ Ετιέν»!

Ταυλαρίδης: «Είμαι 100% με την Σεντ Ετιέν»!

Gazzetta team
Ταυλαρίδης: «Είμαι 100% με την Σεντ Ετιέν»!

bet365

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της Σεντ Ετιέν για τους δύο αγώνες με την ΑΕΚ και δεν έχει κανένα δίλημμα ως προς το ποιον υποστηρίζει.

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στη γαλλική ομάδα στο παρελθόν και οι άνθρωποι της, ζήτησαν δηλώσεις του για την επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ. Εκεί, ο Ταυλαρίδης μίλησε για τους παίκτες-κλειδιά της Ενωσης και ήταν σαφέστατος σχετικά με το ποια ομάδα θέλει να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ταυλαρίδης.

Για το τι σκέφτηκε όταν κληρώθηκε το Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ: «Σκέφτηκα ότι είναι μια σπουδαία σύμπτωση. Μένω ακριβώς απέναντι από το ΟΑΚΑ, όπου θα γίνει το δεύτερο ματς την επόμενη εβδομάδα. Οταν είμαι στο μπαλκόνι, βλέπω τις εξέδρες. Μετά σκέφτηκα αμέσως την μεγαλύτερη κόρη μου, η οποία γεννήθηκε στο Σεντ Ετιέν. Μου είπε ότι είναι οπαδός της ομάδας και ότι θέλει να πάει στο ματς».

Για τις αντιδράσεις στην Ελλάδα μετά την κλήρωση: «Πολλά ειπώθηκαν για την ιστορία της Σεντ Ετιέν. Είναι ένα κλαμπ που μετράει στην Ευρώπη. Εδώ, ξέρουμε την ιστορία της Σεντ Ετιέν κυρίως για όσα έκανε επί Μισέλ Πλατινί. Μετά την κλήρωση, τα ΜΜΕ αμέσως υποστήριξαν ότι οι πράσινοι είναι το φαβορί και ότι η ΑΕΚ είχε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Για την άποψη του για την ΑΕΚ: «Εχουν νέο προπονητή οπότε τακτικά μπορεί να παίξουν διαφορετικά. Το δυνατό της σημείο είναι το κέντρο. Εχουν δύο πολύ καλούς αμυντικούς χαφ, τους Γιόχανσον και Σιμόες. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες-κλειδιά. Γίνεται πολύ συζήτηση για τον Πέτρο Μάνταλο, το Νο10, ο οποίος έχει καλή τεχνική αλλά για μένα οι δύο πιο σημαντικοί παίκτες είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Κάνουν σπουδαία δουλειά και δίνουν τον ρυθμό στην ομάδα».

Για την καλύτερη του ανάμνηση από την Σεντ Ετιέν: «Αναμφίβολα η πρόκριση μας στην Ευρώπη το 2008, κάτι που η Σεντ Ετιέν περίμενε για 26 χρόνια. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Σεντ Ετιέν γιατί είχαμε υπέροχους οπαδούς. Είμαι κοντά στο τέλος της καριέρας μου και σε αυτό το σημείο συνειδητοποιείς ότι στο ποδόσφαιρο μένουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Στη Σεντ Ετιέν βρήκα συμπαίκτες που δεν θα ξεχάσω ποτέ, όπως και τον πρόεδρο, ο οποίος ήταν ο πρώτος οπαδός μας».

Για το αν θα υποστηρίζει την Σεντ Ετιέν κόντρα στην ΑΕΚ: «Τι ερώτηση (γελάει)! Φυσικά! Θα είμαι 100% με την Σεντ Ετιέν. Θα είναι περίπλοκο, προβλέπω δύο ανοιχτά ματς. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι ένας σπουδαίος προπονητής, είμαι σίγουρος ότι με το επιτελείο του θα έχει προετοιμαστεί σωστά για τον πρώτο αγώνα, ο οποίος θα είναι πολύ σημαντικός, ειδικά με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην Αθήνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα