Έμεινε η ουρά...

Έμεινε η ουρά...

Έμεινε η ουρά...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις λεπτομέρειες...λύτρωσης για τον πολύπαθο Άρη.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε καταγράψει τις συντονισμένες κινήσεις που έγιναν για να φτάσει ο ΑΡΗΣ στο σημείο να απαλλαγεί από τα χρέη του παρελθόντος και να αποκτήσει αξία η ταλαιπωρία των 2 ετών στην Γ εθνική (και βέβαια και η χρονιά που ξεκινάει τώρα στην δεύτερη κατηγορία).

Όταν από την αρχή της χρονιάς συντονισμένα υπάρχει μία πολεμική απέναντι στον σύλλογο και συνεχή ροή πληροφόρησης...αρνητικής είχαμε σημειώσει και καταγράψει τις επιδιώξεις, τις ενέργειες και το αποτέλεσμα όλων αυτών που ανέμενε ο ΑΡΗΣ.

Και η πορεία των πραγμάτων έχει δικαιώσει -ως προς αυτό το κομμάτι- τις επιλογές του Καρυπίδη. Η ομάδα ανέβηκε αγωνιστικά-τρένο, ξεπέρασε τον σκόπελο των χρεών του παρελθόντος με το νέο ΚΑΠ της ΕΠΟ και περίμενε πλέον να τελειώσει και αυτό το...αστείο με την ΕΕΑ και τις παράλογες εισηγήσεις-αποφάσεις της συγκεκριμένης επιτροπής.

Όπως είχαμε προαναγγείλει όλοι αυτοί δεν κατάφεραν να...τελειώσουν τον ΑΡΗ, αλλά αντιθέτως τελείωσαν αυτοί! Η τροπολογία που έφερε ο Κοντονής έβαλε τέλος στην θητεία της συγκεκριμένης επιτροπής και παράλληλα κατήργησε και τον παραλογισμό της -σε όσα διαφορετικά από τις δικές τις αποφάσεις μέχρι πρότινος -είχε προκρίνει! Πλέον είναι νόμος τους κράτους ότι το ΓΕΜΗ μπορεί χωρίς να ερωτήσει την ΕΕΑ να δώσει τον αριθμό πρωτοκόλλου για σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως και θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέχρι αύριο.

Πλέον ο ΑΡΗΣ ως νέα ΠΑΕ που δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την παλιά θα μπορεί ελεύθερος από χρέη να κάνει αρχικά αυτό το οποίο πρέπει για να ανακτήσει την αίγλη και την δύναμη, που συνάδουν με την ιστορία και τους χιλιάδες κόσμου, που τον ακολουθούν παντού πιστά. Πλέον έχει φαγωθεί ο γάιδαρος και έμεινε η ουρά. Βέβαια απαιτείται οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και συνέπεια λόγων και πράξεων. Αλλά όλα αυτά θα ακολουθήσουν από βδομάδα...

ΥΓ1 Τελικά θα πάρει άδεια ο ΑΡΗΣ; Θα του δώσει η ΕΠΟ; Θα τον σταματήσει η ΕΕΑ; Θα κάνει μεταγραφές; Φαίνονται...αστεία πλέον, αλλά φάγατε όλο τον χρόνο τα σωθικά του κοσμάκη...

ΥΓ2 Κύριε Καρυπίδη μην ξεχάσουμε τις αγωγές και τις μηνύσεις, ώστε πλέον ο καθένας να σκέφτεται πολύ καλά τι θα λέει για τον ΑΡΗ...

ΥΓ3 Πολύ καλή η κίνηση Καββαδά στο μπάσκετ. Έπεται και συνέχεια...σύντομα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!