Παπαδόπουλος: «Να είναι όλοι ταλιμπάν!»

Παπαδόπουλος: «Να είναι όλοι ταλιμπάν!»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Να είναι όλοι ταλιμπάν!»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι όλοι παίκτες του πρέπει να είναι ταλιμπάν στον αγωνιστικό χώρο και έκανε λόγο για δύο-τρεις ακόμη μεταγραφές.

Για το φιλικό με τον Άγιαξ, την καλή εικόνα και την παρουσία έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το ισόπαλο 1-1 στο φιλικό με τον «Αίαντα». Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε πως όλοι οι παίκτες του πρέπει να είναι ταλιμπάν και έκανε λόγο για δύο με τρεις μεταγραφές ακόμη, οι οποίες θα είναι με ποδοσφαιριστές που θα έχουν εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα.

«Νομίζω ότι φαίνεται πως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Δεν ήταν στο πρόγραμμα αυτό το φιλικό, προέκυψε και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά. Το θετικό είναι ότι αρχίζουμε και βγάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση. Βεβαίως έχουμε ακόμη αδυναμίες.

Είδαμε στο πρώτο ημίχρονο πως δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σωστά στο πρέσινγκ, αλλά δουλεύουμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε. Αυτό που με ευχαριστεί είναι η οργάνωση που υπάρχει στην προετοιμασία μας, αλλά ταυτόχρονα αναρωτιέμαι γιατί να μην μπορούμε να δουλέψουμε έτσι και στην Ελλάδα.

Θέλει λίγο μεράκι για να μπορέσουμε να φτιάξουμε καλύτερες συνθήκες για την ομάδα, ανάλογες με αυτές που συναντάμε εδώ. Το συζητάμε καθε μέρα και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να τους πείσω όλους, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα καλό γήπεδο για να κάνεις προπόνησεις», είπε, αρχικά.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών που υπάρχει στο ρόστερ: «Είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ από την συνεργασία. Τα παιδιά που ξέρω δύο χρόνια, ανταποκρίνονται 100%, ενώ τα νέα παιδιά δείχνουν ότι μπορούν παραπάνω από το αναμενόμενο. Είναι το μέλλον της ομάδας μας, ωστόσο ξέρετε πως όταν παίζεις στο πρωτάθλημα, η φανέλα γίνεται πιο βαριά.

Δεν πρέπει να τα κάψουμε από τώρα αυτά τα παιδιά. Έχουμε ταλέντα, αλλά πρέπει να στηριχτούμε πάνω σε έμπειρους παίκτες και δίπλα σ' αυτούς να βάζουμε και τους νεαρούς. Θέλω να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες που θα μας δώσουν λύσεις και ποιότητα στο ρόστερ. Έχω εντοπίσει τους στόχους, έχουμε επαφές, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Αν σας πω θέσεις, οι παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα θα νομίζουν ότι δεν τους υπολογίζω. Δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές είναι αρκετός αριθμός για να συμπληρώσουμε το ρόστερ που θέλουμε. Αυτοί όμως οι δύο-τρεις που θα έρθουν θα ήθελα να είναι παίκτες με παραστάσεις και εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα».

Για την μαχητικότητα των παικτών του: «Αυτό έχω πει στα παιδιά και από την πρώτη ημέρα, ότι οι παίκτες μου πρέπει να είναι όλοι ταλιμπάν. Δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μεταγραφές ποιότητας, ώστε να υλοποιήσουμε το πλάνο για το βήμα παραπάνω. Αλλά έχω αποφασίσει να είμαι εδώ και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Παίζοντας με ψυχή, με πάθος και με παίκτες νικητές. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να δουλέψουμε την νοοτροπία μας».

Λεοζίνιο: «Το πρόσημο είναι θετικό»

Από τη μεριά του, ο Λεοζίνιο έκανε λόγο για θετικό πρόσημο στο ματς και αναφέρθηκε στα προβλήματα του Ηρακλή. «Ήρθαμε εδώ για να δουλέψουμε καλά. Στα πρώτα παιχνίδια τα πόδια μας ήταν βαριά. Τώρα ανοίγουμε και το πρόσημο είναι θετικό, για την δουλειά που κάνουμε», ήταν τα πρώτη λόγια του.

Στη συνέχεια, είπε:

Για το πόσο θετικό είναι που βρίσκεται φέτος από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα, αν και η προσπάθεια είναι συνολική. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς που είμαστε εδώ, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής: «Κάποια από αυτά τα αντιμετώπισα κι εγώ. Από την στιγμή, όμως, που τα διευθέτησε όλα ο μάνατζέρ μου, είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα μου».

Γιαννίκογλου: «Πανέτοιμοι στην πρεμιέρα»

Για το παιχνίδι μίλησε και ο Μάκης Γιαννίκογλου, ο οποίος πιστεύει ότι ο Ηρακλής θα είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. «Σίγουρα, ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, δουλεμένη και η εικόνα μας ήταν ακόμη καλύτερη. Αυτό είναι που θέλουμε. Όσο περνάει ο καιρός να φτάνουμε εκεί που πρέπει να είμαστε.

Ικανοποιημένος δεν μπορείς ποτέ να είσαι με τον εαυτό σου. Έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλά, αλλά θεωρώ ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα είμαστε πανέτοιμοι», ανέφερε ο γκολκίπερ των «κυανόλευκων», ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Χουάντερσον και στην αύξηση του ανταγωνισμού στον «άσσο». «Η θέση αυτή έτσι είναι. Υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας όμως, θα κάνει την δουλειά του και θα δούμε», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα