Ισόπαλος και ο Ηρακλής με Άγιαξ

Ισόπαλος και ο Ηρακλής με Άγιαξ

Νίκος Τσιώκος
Ισόπαλος και ο Ηρακλής με Άγιαξ

bet365

Άλλη μία καλή εμφάνιση έκανε ο Ηρακλής σε φιλικό παιχνίδι, που ήρθε επίσης ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Άγιαξ αντιμετώπισε μία άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή, στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς της Τούμπας. Ο «Γηραιός» πραγματοποίησε άλλη μία καλή εμφάνιση και στο 12' είχε δοκάρι με τον Λεοζίνιο, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο, ενώ στο 18' ο «Αίαντας» προηγήθηκε με γκολ του Ζίφκοβιτς.

Ο Λεοζίνιο, όμως, ήταν ο πρωταγωνιστής και στο 45' έβγαλε ωραία μπαλιά στον Περόνε, που έφερε το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε αρκετές καλές στιγμές να πετύχει δεύτερο τέρμα (Μπικιάρης 50', Αμαραντίδης 54' οι πιο αξιόλογες), με τους Ολλανδούς να πιέζουν στο τελευταίο δεκάλεπτο και να έχουν δύο καλές ευκαιρίες με τον σκόρερ Ζίφκοβιτς.

Ο επιθετικός του Άγιαξ είχε την πρώτη στο 81', όταν τον σταμάτησε ο Περνίς, ενώ λίγο αργότερα τον πέρασε, όμως ο Λάσκαρης με προβολή απομάκρυνε το πλασέ του. Τέλος, ο Ηρακλής σημείωσε δεύτερο γκολ λίγο πριν το παιχνίδι μπει στις καθυστερήσεις, με τον τερματοφύλακα του Άγιαξ να κάνει το βολέ, την μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του Πασά και να καταλήγει στα δίχτυα, όμως ο ρέφερι το ακύρωσε, αφού το θέωρησε παρεμπόδιση. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους σ' ένα πολύ δυνατό τεστ για τον «Γηραιό».

Οι συνθέσεις

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Ιντζόγλου, Ρότας, Μοντέιρο, Δούμτσιος, Λεοζίνιο, Περόνε.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Περνίς, Τσότρας, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Κυριακίδης (αρχηγός), Αγγελόπουλος, Ανδρεόπουλος, Αμαραντίδης, Καλφούτζος, Πασάς, Μπικιάρης.

Άγιαξ: Ονάνα, Ζεεφούικ, Ντε Λίγκτ, Σανιέζ, Σαβαστάνο, Ντε Γονγκ, Σέρνι, Σινκγκράβεν, Ζίφκοβιτς, Νούρι, Μούριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα