Ντε Λα Μπέγια: «Λογικό να έχει απαιτήσεις ο κόσμος»

Ντε Λα Μπέγια: «Λογικό να έχει απαιτήσεις ο κόσμος»

Δημήτρης Τομαράς
Ντε Λα Μπέγια: «Λογικό να έχει απαιτήσεις ο κόσμος»

bet365

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια μίλησε για το πρώτο ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά, την στάση του κόσμου του Ολυμπιακού και την συνέχεια.
Ο έμπειρος αρ. μπακ είπε στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά πως «ο κόσμος περίμενε από εμάς ένα καλύτερο παιχνίδι, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα πρέπει να σκεφτόμαστε τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς».
-Για τον αν κατάλαβε πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού: «Ναι το κατάλαβα και είναι λογικό. Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν μία μεγάλη ομάδα, η οποία πρέπει να βρίσκεται κάθε χρόνο στους ομίλους του UEFA Champions League, γι αυτό και είναι νευρικοί όταν δεν βλέπουν να παίζει η ομάδα τους καλά».
-Για τον αν μπορεί ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ρεβάνς και να προκριθεί στα play off του UEFA Champions League: «Είμαι πεπεισμένος 100% πως θα τα καταφέρουμε. Θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, θα παίξουμε καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας μία βδομάδα να δουλέψουμε. Είναι ακόμα Ιούλιος, είναι νωρίς για εμάς, αλλά θα πάμε στο Ισραήλ για να δώσουμε το 100% προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα