Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (5-6 πέναλτι)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (5-6 πέναλτι)

bet365

Ο 20χρονος πορτιέρο της Σίτι, Ανγκους Γκαν, έπιασε τρία πέναλτι και χάρισε στη Σίτι την πρώτη νίκη της εποχής Γκουαρδιόλα, επικρατώντας της Ντόρτμουντ 6-5 από την άσπρη βούλα (1-1 ματς και παράταση).

Ηταν η πρώτη επιτυχία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι. Εστω και στη διαδικασία των πέναλτι πανηγύρισε κόντρα στον μεγάλο του ζόρι επί της γερμανικής θητείας του, τη Ντόρτμουντ. Στο φιλικό που διεξήχθη στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά της Κίνας, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες σε κανονική διάρκεια και παράταση. Το 1-1 διαμορφώθηκε από το γκολ του Αγουέρο (79') και την ισοφάριση του Πούλισιτς στο 95'.

Το ματς κρίθηκε λοιπόν από την άσπρη βούλα, όπου χρειάστηκαν 16 εκτελέσεις, για να βγει ο νικητής. Εκεί παραδόξως ήρωας αναδείχτηκε ο 20χρονος τερματοφύλακας των Πολιτών. Ο Ανγκους Γκαν είχε τρεις αποκρούσεις και έτσι η ομάδα του επικράτησε με 6-5, καθώς ο αντίπαλος του, Μπούρκι, έπιασε δύο.

Πρώτη εκτέλεση η Σίτι
Γκαρθία 0-0 απόκρουση Μπούρκι
Πάσλακ 0-0 απόκρουση Γκαν
Ανταραμπιόγιο 0-1
Καγκάβα 1-1
Φερναντίνιο 1-2
Κάστρο 2-2
Νταβίδ Σίλβα 2-3
Μπούρνιτς 3-3
Αγουέρο 3-4
Πούλισιτς 4-4
Νολιτο 4-5
Χόμπερ 5-5
Στέρλινγκ 5-5 απόκρουση Μπούρκι
Λάρσεν 5-5 απόκρουση Γκαν
Τασέντε 5-6
Μερίνο 5-6 απόκρουση Γκαν


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα