Σταθόπουλος και επίσημα στον ΠΑΟΚ

Σταθόπουλος και επίσημα στον ΠΑΟΚ

Σταθόπουλος και επίσημα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Αντώνη Σταθόπουλου, ο οποίος προορίζεται αρχικά για την Κ20, με την συμφωνία να προβλέπει τριετές συμβόλαιο για τον νεαρό διεθνή επιθετικό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συμφωνία σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Σε μία σημαντική προσθήκη για την δεύτερη ομάδα του, προχώρησε ο ΠΑΟΚ, καθώς απέκτησε από την Τβέντε, τον νεαρό επιθετικό Αντώνη Σταθόπουλο, για τα επόμενα τρία χρόνια».

Ο νεαρός άσος ταξίδεψε με την αποστολή του Δικεφάλου από την Ολλανδία και σήμερα το μεσημέρι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ υποδέχθηκε τον ποδοσφαιριστή και μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων τον παρουσίασε και επίσημα.

Ο Αντώνης Σταθόπουλος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή, την οποία ήθελα πολύ. Θέλω να βοηθήσω αφενός την ομάδα και αφετέρου τον εαυτό μου. Κύριος στόχος μου είναι καταρχήν να καταφέρω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ».

Δηλώσεις έκανε και ο Διευθυντής του PAOK Academy, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, που εδώ και τρία χρόνια παρακολουθεί τον συγκεκριμένο διεθνή επιθετικό:

Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε στην Θεσσαλονίκη και πριν τρία χρόνια, αλλά πλέον είναι εδώ. Πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικές προοπτικές και θέλουμε να τον δούμε να φτάνει μέσα από την Κ20 στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου».

Ποιος είναι ο Σταθόπουλος

Με καταγωγή από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Εράνη. Το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και εντάχθηκε στην Κ17 της ολλανδικής Τβέντε, ενώ στην συνέχεια έπαιξε και στην Κ19.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού, ενώ έχει περάσει από τα κλιμάκια των μικρών Εθνικών Ομάδων της χώρας. 

Best of internet